jump to navigation

Summering och utsikter 31 december, 2012

Posted by huvudveck in Uncategorized.
Tags:
trackback

artifices-14th_Fireworks

Såhär den sista dagen för året så översvämmas vi av tillbakablickar och siande om det som komma skall. Tröttsamt skulle jag vilja säga. Det som hänt har vi väl alla varit med om när det hände. Framtiden vet vi inget om förrän det är historia så jag hoppar på siandet också. Jag lever i nuet och planerar för framtiden eller rättare sagt bunkrar för framtiden. Ser till att vi har någonstans att bo och att det finns en ekonomisk buffert osv osv. Jag trivs med detta sätt att leva för jag blir sällan besviken i jämförelse med de som planerar i detalj. Jag vet att det låter som ett dystert slut på 2012 men egentligen inte. Jag är rätt glad över min situation här på jorden.

th_animated_fireworksNu har jag lagt administrationen/ekonomin på Hyllan. Tro inte att jag skiter i pengar men sambons firma får vänta någon dag på bokföring och sammanställning för nu orkar jag inte vänta längre på Plusgirots server. I snitt tog det 7 minuter att få fram varje kontoutdrag så hade jag fortsatt så hade jag blivit klar 4 inatt och det vill man inte. Jag är nog ändå rätt färdig vid 4-snåret utan dator. Istället byggde jag en avfyrningsramp till nyårsraketerna som yngste sonen skänkte till sina gamla föräldrar. Jag väntar med bild och beskrivning tills jag provat den under verkliga förhållande (imorgon alltså). Jag är rätt nöjd och skall nu lyssna på god musik för att komma in i rätt stämning. Det blir nog lite Pink Floyd.

Till kvällen skall vi äta Biff Wellington. Jag har aldrig gjort det men enligt kocksonen så klarar även jag av det. Detta återstår att uppleva men man skall vara optimist. Jag fixar det med hjälp av recept.  Jag har dock bestämt mig för att läsaöverraskad katt endast ett recept och inte som jag gjort tidigare: Blandat ihop flera recept till ett nytt. Blandningen skapade såväl positiva som negativa resultat. Jag har lite för dålig koll på vilka smaker som passar, eller gifter sig. Förrätten skall bli Havets frukter i marinad och efterrätt blir en buffé i sockerstinna ingredienser.  Till och med katterna kommer att bli överraskade

På återseende nästa år. Ha ett god avslut och ett bättre nytt år

Annonser

Kommentarer»

No comments yet — be the first.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: